-2.2 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

TURNIR „MLADOST 2017“: SUTRA DVA POLUFINALA, FINALNE U NEDJELJU

Najnovije vijesti

Tradicionalni 34. turnir u malom fudbalu   za mlađe kategorije “Mladost 2017” dospio je do samog  finiša. Poslije šest polufinalnih susreta juniora,  kadeta i pjetlića sutra, subota, igraju se polufinale  predpionira i pionira.

U revijalnom susretu u 18 časova igraju cicibani Fudbalskog kluba „Svodna“ i ekipa „ Balon Gomjenica“.

U 18,15 je revijalni susret cicibana Škole fudbala „Braća Đurovski“ i tima „Cafe Milenijum“.

U prvom predpionirskom polufinalu u 18,30 igraju Škola fudbala „Braća Đurovski“ i „Picerija OK“. Favorizovana ekipa „Picerija OK“ je u tri susreta postigla 16 a primila 2 gola i sa 9 bodova prvi su u grupi „A“. Klinci Škole fudbala „Braća Đurovski“  su osvojili 4 boda, postigli 3 a primili gol.

U drugom polufinalu, od 18,50,  sastaju se prvak grupe „A“ „Voće Tadić“ ( 9 bodova i gol razlika 10:0)  i ekipa FSA Prijedor (6 bodova i gol razlika 4:2 .

U 19,20 je meč pionira „Rudproma“ i „Vokela“. „Rudprom“ ima 3 pobjede i gol razliku 8:0 a „Vokel“ 6 bodova i gol razliku 5:1.

U poslednjem subotnjem susretu, od  19,50 igraju „TD Lim Mont“, prvak „B“ grupe sa 9 bodova i gol razlikom 6:1 i „ Picerija OK“ drugi tim „A“ grupe koji je uknjižio 6 bodova i ostvario gol razliku 8:2.

Cijena ulaznice za polufinale je dvije KM.

Finalni dan je   u nedjelju 22. januara od 17 časova kad je na programu juniorsko finale u kom se sastaju “Café bar Obala”i  “Black &White“.

U finalu kadeta igraju  ekipe “„Monter Market Dita“ i FK „Omarska“. U finalu pjetlića igraju „Cafe Milenijum“ i   „Mladost Farmaprom“ . Nakon finala pred pionira je pionirsko finale.

Poslije svake od utakmica juniora, kadeta, pjetlića, predpionira i pionira,  uslijediće proglašenje pobjednika te dodjela priznanja najboljim pojedincima u svakoj od pet kategorija.

Ulaz za finalne mečeve je tri KM.

M. Bogun

Foto: Giga