5.8 C
Prijedor
Utorak, 28 Novembra, 2023

U ČETIRI SAOBRAĆAJKE DEVET POVRIJEĐENIH

Najnovije vijesti

Policijskoj upravi Prijedor tokom vikenda su prijavljene četiri saobraćajne nezgode, u kojima je devet lica zadobilo tjelesne povrede, saopšteno je danas iz ove uprave.
U subotu, 29. oktobra, oko podneva na regionalnom putu u Blagaj Japri kod Novog Grada dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.P. iz Novog Grada, upravljajući “sitroenom”, i jedno maloljetno lice koje je upravljalo mopedom “aprilija”, koje je i lakše povrijeđeno.

Istog dana oko 16.45 časova na magistralnom putu Novi Grad-Bosanska Krupa dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali I.S. iz Kostajnice upravljajući “audijem” i M.H. iz Bihaća upravljajući “golfom”, gdje je jedno lice teško povrijeđeno, a pet lica lakše.

Juče je na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most u Rasavcima sletio s kolovoza četvorotočkaš “ce-ef moto”, prilikom čega je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede, a iz policije nisu naveli inicijale učesnika ove saobraćajne nezgode.

Istog dana na magistralnom putu Novi Grad-Bosanska Krupa dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali P.L, upravljajući “pežoom”, i N.L. upravljajući mopedom “aprilija”, koji je zadobio lake tjelesne povrede.

“Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno ograničenja brzine, da je prilagode uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola”, navedeno je u saopštenju. SRNA