17.8 C
Prijedor
Petak, 31 Marta, 2023

U ČETVRTAK O KREATIVNOJ INDUSTRIJI

Najnovije vijesti

Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora “Preda-PD” pozvala je danas kompanije, predstavnike kreativne industrije, studente i frilensere da učestvuju na besplatnoj prezentaciji “Kreativna industrija – Potencijal za razvoj karijere”.

Događaj se organizuje u okviru projekta “TALIA – Izdvajanje područja i teritorija na polju razvoja vrhunskih inovacija”, koji se finansira iz programa EU “Interreg MED 2014-2020”.

Cilj je da se okupe stručnjaci iz lokalne i regionalne kreativne industrije, kao i pojedinci, studenti, mladi, startap kompanije zainteresovane za razvoj karijere u sektoru kreativne industrije, te predstavnici obrazovnih institucija, javnih uprava, organizacije za podršku biznisu i međunarodne organizacije.

Događaj je posvećen promociji lokalne kreativne industrije, umrežavanju i podršci, gdje će već etablirani predstavnici kreativne industrije razmijeniti znanja, iskustva, savjete i kontakte sa početnicima, a biće predstavljene mogućnosti i mjere podrške lokalnih vlasti.

Prezentacija “Kreativna industrija – potencijal za razvoj karijere” biće održan u prostorijama Agencije “Preda-PD” u četvrtak, 3. oktobra, u 10.00 časova.

SRNA

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!