U koaliciji SNSD-DNS-SP uvjereni u pobjedu (video)

U Prijedoru je danas održan i sastanak predstavnika stranaka iz koalicije SNSD-DNS-SP, u kojem je potvrđena podrška zajedničkim kandidatima na narednim izborima.

Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Željka Cvijanović poručila je da se radi dugovječnoj i dokazanoj koaliciji, kako na lokalnom tako i na republičkom nivou.

– Bilo je važno da definišemo prioritete, projektujemo naš kapacitet, naše izborne ciljeve. Mislim da smo tu postigli saglasnot, a ti ciljevi jesu apsolutna pobjedaa naših zajedničkih kandidata za pojedinačne funkcije. Takođe, tu je i očuvanje dominantne pozicije koalicije u odnosu na suprotni blok. Tako je bilo i do sad, a imamo pretpostavke da odemo i korak dalje – rekla je Cvijanovićeva.

U uspjeh zajedničkih kandidata za predsjednika RS i člana predsjedništva BiH na oktobarskim izborima uvjeren je i Milenko Đaković predsjednik prijedorskog GO DNS-a.

– Mi smo ubjeđeni da tu neće biti problema, jer radi se o bezrezervnoj podršci zajedničkim kandidatima. Mislim da ćemo kao koalicija ponovo slaviti pobjedu. Jer već dugo vremena se dokazuje da je ovo najstabilnija koalicija na Balkanu, i smatram da treba nastaviti da i dalje vodi ovaj narod – izjavio je Đaković.

Pobjeda nije upitna ni za predsjednika prijedorskog SNSD-a Sašu Bursaća.

– Još jednom idemo da pobjedimo, ovaj put još jače nego prije. Očekujemo podršku koalicionih partnera. I do sad je to bila praksa, tako da se to ne dovodi u pitanje – naveo je Bursać.

Rezultat bolji nego prije četiri godine očekuje i predsjednik GO SP Priejdor Ranko Kolar.

– Očekivanja u našoj stranci  su daleko veća nego prije. Mi smo dogovrili kako ćemo raditi na terenu, i uspjeh je više nego zagarantovan – rekao je Kolar.

Nakon toga Cvijanovićeva je održala sastanak i sa predstavnicima  Gradskog odbora SNSD Prijedor.

Z. Jelić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!