U LIGU ZA PRVAKA SA SVOG TERENA

„Rudar Prijedor“ u Ligu za prvaka Republike Srpske kreće sa Gradskog stadiona, što može da ide u korist prijedorskoj ekipi. Tako misli trener „Rudara“ Zletko Jelisavac, jer prvi protivnik je uvijek neugodni tim „Tekstilac Kort“ iz Dervente.

– Nas može da raduje to što smo izašli kao pobjednici u posljednjem međusobnom susretu, pa se nadam da je niz loših utakmica sa „Tekstilcom“ završen. Očekujem da ćemo u subotu biti odgovorni, pružiti dobru partiju i ostati u trci za prvaka – navodi Jelisavac.

Igrači prijedorskog kluba znaju da se radi o teškom protivniku, ali ukoliko pruže svoj maksimum, pobjeda neće izostati, poručuje čuvar mreže „Rudara“ Mirza Hamzabegović.

– Svi smo svjesni koliko u ovom trenutku znači svaki bod, da može donijeti prevagu na tabeli. Nadam se da ćemo ostvariti naš cilj, a to je povratak u Premijer ligu – kaže Hamzabegović.

Na raspolaganju treneru Jelisavcu su svi igrači. U redovan trenažni proces vratio se i Vejinović, mada je pitanje da li može biti spreman za ovaj meč. Utakmica na Gradskom stadionu se odigrava u subotu, sa početkom u 16:30 časova.

 

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!