14.8 C
Prijedor
Četvrtak, 8 Juna, 2023

U MREŽU KOMUNALNE POLICIJE UPALA CIJELA PORODICA

Najnovije vijesti

Komunalnoj policiji iz Pijedora se posrećilo. U mrežu im je, u samo nekoliko dana nakon što ih je račun za struju odbačen u smeću pored puta odveo do počinioca,  “upala” cijela porodica iz novog naselja u Orlovcima.

Ovaj put dokaz je bilo obavještenje Pošte o penziji koje je glasilo na ime 77 godišnjaka a koje su komunalni policijaci pronašli u  jednoj od vreća koja je na magistralni put Prijedor- Banjaluka izbačena iz kombija.

-Starac  očito nije vozio kombi iz kojeg su na magistralni put bačene dvije kese sa smećem, već moguće jedan od njegova dva sina ili možda unuk. Bilo kako bilo uručili smo im prekršajni nalog, a zanimljivo je da nismo ni stigli do kancelarije Komunalne policije, a smeće je već bilo pokupljeno- kažu komunalni policajci čije su aktivnosti na uklanjanju divljih deponija, kojih ima čak i u neposrednoj blizini centra grada, pozdravili brojni Prijedorčani.

U šali ipak kažu da će komunalcima nakon ove dvije akcije vjerovatno biti teže, jer bi oni, nesavjesni,  koji su naučili bacati otpad iz njega mogli prethodno ukloniti sve pisane tragove.

izvor: Avaz

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!