15.8 C
Prijedor
Petak, 31 Marta, 2023

U NOVO LJETO UZ VATROMET

Najnovije vijesti

Prijedorčani kojima nije smetalo sedam stepeni Celzijusa ispod nule novu 2017. godinu dočekali su na Malom trgu gdje su ih zabavljali lokalni sastavi “Fantastik bend” i “Tatu”.

dsc_5629_medium_

Gradska uprava sugrađanima koji su novogodišnju noć proveli na otvorenom obezbijedila je sendviče, čaj i kuvano vino besplatno, a u ponoć je priređen vatromet i

pročitana čestitka gradonačelnika sugrađanima.

Gradonačelnik Milenko Đaković poželio je svim građanima Prijedora srećnu Novu 2017. godinu, da novogodišnji praznici prođu u miru i blagostanju, kao i da ih prate “dobro zdravlje i sreća, te mir u duši i u kući”.
dsc_5635_medium_
“Nova godina je prilika da, želeći jedni drugima dobro, svi zajedno mislimo na svoju porodicu, komšije i naš ljepši Prijedor”, poručio je Đaković.

Centar javne bezbjednosti Prijedor nije imao većih intervencija u novogodišnjoj noći.

Služba hitne pomoći imala je 62 intervencije i 10 izlazaka na teren uobičajene patologije. Nije bilo povreda izazvanih pirotehnikom, a bila su tri-četiri alkoholisana pacijenta, što je, prema riječima dežurnog ljekara, znatno manje nego kada maturanti slave posljednji dan škole.

Prijedorski vatrogasci gasili su četiri požara u protekla 24 sata, i to tri na dimnjacima i jedan na kući u izgradnji u naselju Vrbice.

U porodilištu bolnice “Doktor Mladen Stojanović” Prijedor u protekla 24 sata rođene su tri bebe, od kojih jedna iza ponoći, odnosno u novoj godini.

Dječaka je u 3.10 časova na svijet donijela Marija DŽenopoljac iz Novog Grada.

Većina Prijedorčana Novu godinu dočekala je u svojim domovima uz TV program u društvu porodice i prijatelja i uz bogatiju trpezu, a jedan broj njih u ugostiteljskim objektima kojima je juče i danas dozvoljeno neograničeno radno vrijeme.

Gradska uprava donijela je zaključke o radnom vremenu na području grada Prijedora za vrijeme praznika koji su dostupni na zvaničnoj starnici gradske uprave www.prijedorgrad.org.

izvor: srna

foto: Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!