KBK “Gong” domaćin je finala Prvenstva Republike Srpske u boksu, koje će biti održano na bazenima “Akva Planet”. Sve se odigrava pod pokroviteljstvom Boskerskog saveza RS, a prilika da budu domaćin je nagrada za rad i uložen trud u “Gongu”, kaže trener ovog kluba Nebojša Kuzmanović. On je najavio i šta nas sve čeka u petak. – Samo finale  sastoji se od 12 borbi, a vrhunac je borba za profesionalnog prvaka RS, koju će raditi naš sugrašanin Nikola Ivković. Nakon toga slijedi pet MMA mečeva. I nakon toga mečevi u K1, među kojima i onaj u kojem će se Dragan Dragojević boriti za pojas – naveo je Kuzmanović.

Prijedorčanin Nikola Ivković, Prijedorčanin koji je član bijeljinskog “Radnika”, poručuje da potpuno spremno dočekuje meč za titulu.  Zna da će borba biti teška, ali ga raduje što će se boriti pred svojom publikom. – Neće biti lako, jer mi je protivnik Amar Pašalić, koji radii  boks,  K1 i kik boks. Tako da neće biti lako, ali bolji neka pobijedi. Ja sam rođen spreman – rekao je Ivković, koji je poručio da neće razočarati publiku.

Organizatori su pozvali Prijedorčane da dođu i i uživaju u kvalitetnim borbama. Turnir je ovo koji će imati humanitarni karakter, jer će se prikupljati sredstva za djecu oboljelu od leukemije.

Z.J.

PrethodniVažnost plaćanja poreskih obaveza (video)
SlijedećiUDRUŽENJE „RUSAG“: MLADI VITEZOVI OŽIVLJAVAJU TRADICIJU SREDNJEG VIJEKA (video)