Domaći trgovački lanac “Tropik”, u petak, 15. decembra, otvara novi market u prijedorskom naselju Urije. Svečano otvaranje zakazano je u 10.00 časova, a svojim budućim kupcima pripremili su niz akcijskih pogodnosti i poklona.

Na dan otvaranja, prvih 5.000 kupaca na poklon će dobiti Tropik cekere, svaki 500. kupac ponijeće kući mobilni telefon, a svi oni koji obave kupovinu u iznosu od 100 KM i više, moći će da zavrte „Kolo sreće“ i da osvoje jedan od vrijednih poklona. Najmlađi posjetioci novog “Tropic marketa Urije” uživaće u cjelodnevnom animatorskom programu i druženju sa Deda Mrazom, Snješkom Bijelićem i Irvasom. Tačno u 17.00 časova zakazano je druženje uz slavljeničku tortu.

Kako kaže Aleksandra Marković, portparol Domaćeg trgovačkog lanca “Tropik”, od 15. do 17. decembra, svaki 100. kupac imaće besplatnu kupovinu, a oni koji obave kupovinu u vrijednosti od 50 KM i više, osvojiće jedan od poklon paketa. U “Tropik marketu Urije” pored uvijek svježeg voća, povrća i mesa, uz širok asortiman dostupnih artikala, u ponudi će se naći svježa riba, kao i preko 40 vrsta gotovih jela, po povoljnim cijenama.

U toku ovog mjeseca kupce očekuju  brojne promocije i degustacije, kao i nagradna igra, a uz to akcijski i novogodišnji katalog.

M.Stegić

PrethodniNDP PRIJEDOR: NAJLJEPŠE NOVOGODIŠNJE ŽELJE (VIDEO)   
Slijedeći„ARSELOR MITAL“: SATOVI ZA DVADESET GODINA STAŽA (FOTO i VIDEO)