17.8 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Marta, 2023

U PONEDJELJAK JAVNA RASPRAVA O NACRTU BUDŽETA GRADA PRIJEDORA ZA 2017. GODINU

Najnovije vijesti

Gradska uprava – Odjeljenje za finansije u ponedeljak, 12. decembra 2016.godine u 10:00 časova u Sali Skupštine Grada organizuje javnu raspravu o Nacrtu budžeta Grada Prijedora za 2017. godinu.

Pozivaju se građani Grada Prijedora da uzmu učešće u raspravi i da pitanjima i prijedlozima iskažu svoje potrebe i daju svoj doprinos boljem upravljanju sredstvima budžeta Grada Prijedora za 2017. godinu.

Svi zainteresovani građani mogu dobiti primjerak Nacrta budžeta Grada Prijedora za 2017.godinu u zgradi Gradske uprave Prijedor- Centar za informisanje Grada Prijedora ili ga preuzeti na web stranici Grada Prijedora- www.prijedorgrad.org.

web-slika-javna-rasprava

Mole se građani da u cilju održavanja konstruktivne rasprave, prethodno razmotre Nacrt Budžeta Grada Prijedora za 2017. godinu, te iznesu svoje sugestije, prijedloge i pitanja.

Ukoliko želite da se Vaše mišljenje čuje, molimo Vas da se na početku rasprave prijavite moderatoru.

Sva pitanja i prijedlozi treba da se odnose na Budžet Grada Prijedora za 2017.godinu. Ukoliko odgovor na Vaše pitanje ne budete mogli dobiti odmah, predstavnici Gradske uprave odgovor će Vam dostaviti u pisanoj formi ili će isti biti objavljen na web stranici Grada Prijedora ili u sredstvima javnog informisanja.

Gradonačelnik

Milenko Đaković

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!