Prvi mentorski sastanak za organizacije civilnog društva zainteresovane za učešće u Regionalnom programu lokalne demokratije na zapadnom Balkanu dva /ReLOaD 2/ biće održan u ponedjeljak, 17. januara, najavljeno je iz Gradske uprave. U saopštenju se navodi da je sastanak prilika za organizacije civilnog društva da sa mentorom javno prodiskutuju eventualna poboljšanja projektnih prijedloga, bez uplitanja u konkretne projektne ideje.

Sastanak je zakazan za 13.30 časova u velikoj sali u zgradi Gradske uprave Prijedor, a do kraja mjeseca održaće se još dva takva skupa.

“U svrhu transparentnosti, zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će, takođe, biti objavljeni na zvaničnoj stranici Grada. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za organizacije civilnog društva koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom”, navodi se u saopštenju.

Javni poziv za organizacije civilnog društva da dostave prijedloge projekata koji su u skladu sa razvojnim ciljevima grada Prijedora koji su navedeni u dokumentu Integralna strategija razvoja grada Prijedora za period 2014-2024, otvoren je do 31. januara do 15.30 časova.

Regionalni program lokalne demokratije na zapadnom Balkanu dva /ReLOaD 2/ finansira EU, a realizuje Razvojni program UN /UNDP/.

SRNA

PrethodniSTIPENDIJE I ZA PERSPEKTIVNE SPORTISTE
SlijedećiPOZITIVNO 1.057 OSOBA, NAJVIŠE OD POČETKA PANDEMIJE