Utorak, 23. Aprila 2024.
10.8 C
Prijedor

(VIDEO) U PRIJEDORU OTVOREN TRŽNI CENTAR „METALEX“

NAJNOVIJE VIJESTI

Kompanija “Metalex” iz Prnjavora otvorila je u Prijedoru tržni centar, koji se nalazi na Svalama, uz magistralni put Prijedor – Banjaluka. To je četvrti prodajni centar ove kompanije, a u Sektoru marketinga poručuju da će svako moći da pronađe ono što mu treba. “Otvaramo novi “Metalex” kao i garden centar, četvrti po redu. U gradu na Sani na tri hiljade kvadratnih metara i sa preko 30 hiljada proizvoda, a asortiman se prostire kroz 24 odjela i svako može pronaći nešto za sebe”, istakla je Marija Milošević iz marketnig službe.

Kupci, kojih je na otvaranju bilo u velikom broju, nadaju se da će cijene proizvoda biti povoljne i za tanje novčanike. “Metalex” u Prijedoru zapošljava tridesetak radnika, a oni ističu da su zadovoljni dosadašnjim tretmanom i ispunjavanjem dogovorenih obaveza. “Sve što je obećano dosad je ispunjeno, nadam se da će i sve ostalo biti po dogovoru”, kaže Saša Mršić,  radnik na odjelu rasvjete.

Na dan otvaranja “Metalex” je kupcima koji su napravili račun veći od sto maraka poklonio bon vrijedan 20 maraka. Akcija će trajati do 17. marta, a u Sektoru marketinga ističu da će se potruditi da uvijek imaju najbolje cijene.

                                                                                                          Z.S.

Preuzimanje dijelova teksta ili teksta u cjelini je dozvoljeno, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na https://kozarski.com/