15.8 C
Prijedor
Petak, 31 Marta, 2023

U „RUDARU“ OČEKUJU BODOVE PROTIV „BORCA“

Najnovije vijesti

Fudbalski klub „Rudar Prijedor“ sutra će dočekati banjalučki „Borac“, u susretu dvije vodeće ekipe Prve lige Republike Srpske. U prijedorskom klubu su optimistični pred „Krajiški derbi“, a razlog za to su dobre igre u prethodnih šest utakmica, iz kojih je „Rudar“ izašao neporažen. Pomoćni trener „Rudara“ Saša Keranović rekao je da je „Borac“ iskusnija ekipa, ali da će u suretu iskustva i mladosti prednost imati podmlađena ekipa domaćina.

rudar-press

– Nama će na ruku ići i ukoliko dođe veći  broj navijača „Borca“, jer veći broj navijača znači i bolji fudbal, a gostujuća ekipa će igrati pod imperativom pobjede. Bodovno zaostaju za nama, četiri utakmice su igrali kod kuće, tako da je veći pritisak na njima – rekao je Keranović. „Rudar“ sutrašnji meč dočekuje bez povređenih igrača, a u svlačionici vlada dobra atmosfera.

– U ovakvim utakmica želja i motiv su uvijek prisutni, tako je bilo i kad sam igrao u mlađim kategorijama, i to je tako i sad kad igram za seniorsku ekipu. Mislim da utakmica sa „Borcem“ dolazi u pravo vrijeme, kada smo iz šest utakmica izašli neporaženi – rekao je Ognjen Davidović, fudbaler „Rudara“. Iz tabora prijedorskog prvoligaša su pozvali navijače i simpatizere “Rudar Prijedora” da sutra u 16 časova dođu u što večem broju  na Gradski stadion, i da podrže svoj klub  u borbi za nove bodove kojim bi osigurali lidersku poziciju u Prvoj ligi RS.

 

Z.J.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!