-1.2 C
Prijedor
Subota, 9 Decembra, 2023

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI POGINUO MOTOCIKLISTA

Najnovije vijesti

Prijedorčanin A.L. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 22.04 časa dogodila u Tukovima, na magistralnom putu Prijedor – Sanski Most, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor. Maloljetni motociklista je teško povrijeđen.

“Uviđajem na licu mjesta, kojem je prisustvovao tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, utvrđeno je da su u saobraćajnoj nesreći učestvovali A.L. iz Prijedora upravljajući motociklom marke „Gilera“, K.Č. iz Prijedora upravljajući motociklom marke „Piaggo“ i  jedno maloljetno lice koje je upravljalo motociklom marke „Peugeot“. U saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao A.L, dok je maloljetnik zadobio teške tjelesne povrede i trenutno se nalazi na UKC Banja Luka”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, a poseban apel upućen je biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila učestvovanja u saobraćaju i da budu oprezni prilikom kretanja u nepovoljnim vremenskim uslovima kada su mokri kolovozi.

KV, Foto: InfoPrijedor