5.8 C
Prijedor
Utorak, 28 Marta, 2023

U SLIJETANJU BMW-A POGINUO 27 GODIŠNJAK

Najnovije vijesti

U saobraćajnoj  nesreći, slijetanju BMW-a koje se dogodilo sinoć oko 23 časa  i 5 minuta  na magistralnom putu Prijedor- Banjaluka, u Kamičanima je poginuo  vozač automobila Elvir S. (27) iz Kozarca.

U slijetanju su  povrijeđena i dva maloljetna lica, jedan petnaestogodišnjak i drugi šesnaestogodišnjak, putnici iz BMW-a. Kako saznajemo mlađi  maloljetnik je jutros otpušten iz Univerzitetsko kliničkog centra RS-a u Banjaluci gdje je transportovan  nedugo nakon slijetanja, a 16 godišnjak se nalazi na dijagnostičkim pretragama na Klinici za neurohirurgiju, takođe u Banjaluci..

Uviđaj na mjestu nesreće obavili su policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor. Na licu mjeta bili su i vatrogasci TVJ Prijedor. Po nalogu tužioca Okružnog tužilaštva u Prijedoru naložena je obdukcija stradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci. BMW je nakon slijetanja udario u propust pored puta, a potom se automobil prepolovio. Dijelovi su bili razbacani na sve strane, a zadnji dio automobila završio je na njivi, nekih 30 tak metara od ceste.

Ovo je jedna od sedam saobraćajnih nesreća koje su juče registrovane u Prijedoru.

 

K.V.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!