16.8 C
Prijedor
Četvrtak, 22 Februara, 2024

U SUSRET NEDJELJI DJETETA

Najnovije vijesti

Prijedorski Centar za socijalni rad i ove godine učestvuje u obilježavanju Nedjelje djeteta koja će biti održana od 2. do 8. oktobra pod sloganom “Dječiji svijet, moj svijet”.
U skladu sa programom Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite, aktivnosti Centra za socijalni rad Prijedor biće usmjerene na poboljšanje položaja djece i omladine sa smetnjama u razvoju, saopšteno je iz prijedorskog Centra za socijalni rad.

U okviru ovih aktivnosti, planirana je podjela vaučera od po 100 KM za 20 porodica koje imaju djecu sa smetnjama u razvoju.

Tokom Nedjelje djeteta, porodici Pavlović u Ravskoj, kod LJubije, biće uručen donirani motokultivator.

Vaučere će podijeliti gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković u prostorijama Centra za socijalni rad u ponedjeljak, 2. oktobra, u 10.00 časova, a donacija će biti uručena nakon podjele vaučera, u 11.00 časova.

Istom povodom, 3. oktobra u 10.00 časova gradonačelnik Prijedora će organizovati prijem za mališane iz Dječijeg vrtića “Radost” koji će ga i ove godine podsjetiti na dječija prava, a on će njih, kao i svih 500 polaznika ove predškolske ustanove, darivati prigodnim poklonima – slatkišima i didaktičkim materijalom.

izvor: Srna

foto: Ilustracija