2.8 C
Prijedor
Utorak, 29 Novembra, 2022

UČEN SAM DA BUDEM NORMALAN ČOVJEK

Najnovije vijesti

– Moja pojava na estradi imala je pozitivne reakcije i to me je ohrabrilo da nastavim sa ovim poslom, jer stvarno mnogo volim da pjevam – kaže Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, koji je, proteklog vikenda, boravio u Prijedoru, kao gost ”Kafanske večeri” u Hotelu ”Stakato”.

U intervjuu Radio televiziji Prijedor, mladi Živojinović je otkrio da je mami Breni, sa jedne strane, bilo drago što se odlučio okušati u estradnim vodama, a sa druge i nije, jer ga je, kako kaže, školovala za nešto drugo u životu.

– Želja mi je da se okušam u pjevanju i na samom startu mi ide dobro – kaže Stefan koji je zahvalan na tome što je od majke naslijedio glas, ali i mnogo toga drugog pozitivnog.

– Odrastao sam uz majku i oca, koji su u svojim karijerama postigli najviše što su mogli. Od njih sam naučio kako se treba boriti u životu za svaki uspjeh, ali i to da treba biti dobar i pošten čovjek. Oni su u životu imali i imaju mnogo novca, ali su ostali pri zemlji. Novac ih nije iskvario, tako nije ni mene ni moju braću, jer ne želimo da se razlikujemo od ostalih mladih ljudi – kaže Živojinović.

Na naše pitanje da li je mlađi brat Viktor naslijedio dobar glas od mame, Stefan potvrđuje.

– I on ima lijep glas, ali još uvijek nije spreman da se bavi pjevanjem. Ja ga pomalo učim nekim stvarima. Vidjećemo, možda uskoro i on propjeva – kaže Stefan.

 

P.Š.