14.8 C
Prijedor
Četvrtak, 8 Juna, 2023

UČENICI URUČILI SLATKIŠE CENTRU “NADA” (FOTO i VIDEO)

Najnovije vijesti

Savjet učenika OŠ “Branko Ćopić” danas je, povodom novogodišnjih praznika, uručio pakete slatkiša korisnicima Centra za dnevni boravak djece i omladine “Nada”. Ovogodišnja akcija pod nazivom “Jedan slatkiš-jedno dijete”, koju redovno organizuje Savjet učenika OŠ “Branko Ćopić, bila je namijenjena djeci i omladini Centra za dnevni boravak “Nada”, rekla je Nikolina Tontić, član Savjeta, i dodala da je u akciji učestvovalo 39 učenika koji su po odjeljenjima prikupljali slatkiše.

Rada Karajica, voditeljica Dnevnog boravka

– Ovo je predivan gest učenika OŠ “Baranko Ćopić” koji su nas i ranije znali obradovati slatkišima i školskim priborom – istakla je Rada Karajica, voditeljica Dnevnog boravka, zahvaljujući se učenicima i nastavnicima koji, kako je rekla, imaju dušu i srce da pomognu drugima.

Po riječima Sanje Munjiza, direktora OŠ “Branko Ćopić”, ovo je samo jedna u nizu humanitarnih akcija koje organizuju učenici ove škole, a u toku ove godina druga posjeta Udruženju “Nada”.

Savjet učenika škole “Branko Ćopić” vrlo dobro funkcioniše, ističe Munjiza. U prilog tome govore brojne akcije koje učenici vode tokom godine zajedno sa svojim nastavnicima.

https://youtu.be/kLNbXlL7xdg

P.Š.

foto: Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!