U okviru obilježavanja Svjetskog dana turizma 2017. godine, Turistička organizacija grada Prijedora je organizovala foto radionicu “Putuj, uživaj, poštuj”, a učesnici radionice bili su učenici srednje ugositeljsko-ekonomske škole (smjer turistički tehničar) i poljoprivredno-prehrambene škole (smjer agroturistički tehničar) iz Prijedora.

Stručna komisija, u sastavu Igor Motl, Dragan Stojnić-Giga i Boris Eremić, je odabrala 28 najboljih fotografija, a fotografije koje dobiju najviše lajkova osvajaju prvo, drugo i treće mjesto. Prvo mjesto dobija fotoaparat, priručnik za digitalnu fotografiju i polugodišnju ulaznicu u NP “Kozara”. Drugo mjesto osvaja USB stik 32 GB, priručnik za digitalnu fotografiju i polugodišnju ulaznicu u NP “Kozara”, dok treće mjesto dobija priručnik za digitalnu fotografiju i polugodišnju ulaznicu u NP “Kozara”.

Proglašenje i dodjela nagrada za najbolje fotografije biće održano 27.09.2017. godine sa početkom u 11.00 časova na samoj manifestaciji obilježavanja Svjetskog dana turizma u sali kina “Kozara” gdje će se najboljima dodijeliti i nagrade. Ulaz je slobodan.

Pozivamo Vas da po Vašem izboru lajkujete i izaberete najbolju fotografiju od sad pa do 25.09.2017. godine do ponoći.

Fotografije se nalaze na fan pejdžu kozarski ili kliknite OVDJE!

PrethodniOBILJEŽEN DAN PRIJEDORSKIH BRIGADA: NEMJERLJIV DOPRINOS STVARANJU SRPSKE (FOTO i VIDEO)
SlijedećiAKCIJA UČENIKA I POLICIJE KOD SREDNJOŠKOLSKOG CENTRA (FOTO i VIDEO)