14.8 C
Prijedor
Četvrtak, 8 Juna, 2023

UDRUŽENJE NAVIJAČA “GROBARI  PRIJEDOR” NAJMLAĐE U REGIONU (VIDEO)

Najnovije vijesti

Uz prisustvo oko 40 članova, održana je osnivačka skupština Udruženja navijača “Grobari Prijedor”,  Fudbalskog kluba “Partizan” iz Beograda. Nakon usvajanja Statuta, kao i neophodnih akata, za prvog predsjednika izabran je Stojan Janjetović, koji ističe da je ovo najmlađe Udruženje ljubitelja „crno bjelih“ u regionu.

Predsjednik Upravnog odbora je Igor Suvajac, a članovi: Radojica Tejić, Miljan Đaković, Denis Radiša, Nebojša Grujić, Dalibor Pavlović i Srđan Miodragović. Predsjednik Skupštine je Bogdan Šibar, a sekretar Veljko Janjetović. Počasni članovi ovog Udruženja su bivši fudbaleri “Partizana”: Prijedorčani Mladen Katić i Dule Stupar, jedan od najstarijih navijača ovog kluba. Počasnu legitimaciju rezervisali su i za Prijedorčanina, reprezentativca Jugoslavije, Idriza Hošića-Koleta.

Darko Maletić, bivši as „Partizana“, Ruskog „Zenita“, „Rapida“ i banjalučkog „Borca“, BH reprezentativac, zadovoljan je formiranjem ovog udruženja. David Muzgonja, najmlađi član Udruženja navijača “Grobari Prijedor” kaže da je to najbolji klub na svijetu.

Navijači i simpatizeri “Partizana” iz Beograda, “Grobari Prijedor”, prema riječima Stojana Janjetovića, žele da promovišu ovaj klub u Republici Srpskoj i Federaciji BiH. Uz razmjenu iskustava sa sličnim Udruženjima u regionu planiraju i humanitarne aktivnosti.

M.Bogun

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!