-1.2 C
Prijedor
Utorak, 28 Marta, 2023

Ugovor između grada Prijedora i preduzeća „CNC Power“ (video)

Najnovije vijesti

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković danas je potpisao notarski ugovor s preduzećem „CNC Power“ iz Prijedora.

Riječ je o preduzeću koje se bavi mašinskom obradom metala. Izgradnjom novih proizvodnih kapaciteta i nabavkom 8-10 visoko automatizovanih mašina planirano je zapošljavanje do 20 radnika u prve tri godine poslovanja, kaže predstavnik „CNC Power-a“ Sabahudin Islamovski.

-U narednih godinu dana mislim da će biti završena i hala, a mašine će biti postavljene. U narednom periodu će biti nova zapošljavanja i biće edukacija za mlade. Investicija će biti od 450. 000 do 700. 000 KM- rekao je IslamovskiPrvobitni objekat, a u narednom periodu i hale, biće izgrađeni na lokalitetu zone „Celpak“ gdje je preduzeće „CNC Power“ kupilo zemljište.- Grad Prijedor je pružio povoljnije uslove, u ovom slučaju povoljniju cijenu zemljišta, jer je cilj grada razvoj privrede kao i nova zapošljavanja-kaže gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković.

-Mi stvaramo uslove za domaće i za strane firme koje žele ulagati u grad Prijedor i zapošljavati radnike i svima želimo sreću. Grad Prijedor stoji i dalje na raspolaganju da i domaćim i stranim investitorima pomogne i da pri povoljninim uslovima stvori preduuslove za početni razvoj firme- Istakao je Đaković.

V.G.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!