Policijski službenici Policijske uprave Prijedor u akciji kodnog naziva „Lavirint“,  koja je imala za cilj rasvjetljavanje krivičnih djela teška krađa i krađa,  nad porodičnim kućama  i poslovnim objektima u privatnom vlasništvu koja su izvršena u prošloj godini,  uhapsila je Senada K. i Sašu K. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili pet krivičnih djela teška krađa i krađa.

Sva krivična djela počinjena su na području Prijedora u vremenu od 24. 11. do 27. 12. 2019. godine i to nad porodičnim kućama u privatnom vlasništvu. Dvojac je iz ovih kuća krao novac, zlatni i srebrni nakit, pričinivši vlasnicima štetu od oko 8.000 maraka. Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su osumnjičeni u naprijed navedenom vremenskom periodu, zajedno, nasilno i neovlašteno ulazili u zaključane i nezaključane objekte, odakle su uzimali novac i nakit. Ukradeni nakit potom su prodavali.

-Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, protiv lica S.K. i S.L. biće dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela – navedeno je iz PU Prijedor. Nezvanično i Senad K. i Saša L. odranije su poznati policiji po sličnim krivičnim djelima.

KV

PrethodniPješak podlegao usljed povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi
SlijedećiODRŽAN ŠAHOVSKI TURNIR U JUTROGOŠTI (video)