-2.2 C
Prijedor
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

Uhapšeno lice sa centralne potjernice

Najnovije vijesti

Prijedorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali S.B. /51/ iz Zvornika na osnovu centralne potjernice i više raspisa o traganju, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor. Lice je lišeno slobode u subotu, 23. marta, u 11.00 časova na osnovu raspisa o traganju Policijske stanice Prijedor dva zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo prevara.

“Utvrđeno je da je za istim licem, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo isto krivično djelo, raspisana Centralna potjernica na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, kao i četiri raspisa o traganju raspisana od strane drugih policijskih uprava”, navodi se u saopštenju. Dalje je uvidom u razmjenu podataka od strane policijskih službenika utvrđeno da je za ovim licem i Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona raspisao jednu aktivnu operativnu potragu zbog krivičnog djela prevara, a MUP Kantona Sarajevo tri.

Nakon izvršene kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Prijedor, lice S.B. predato je policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka na dalju kriminalističku obradu.

SRNA