Ujedinjena Srpska ima konkretan program i plan ekonomskog oporavka RS, poručio je Mlađen Dragić, kandidat za NS RS u Izbornoj jedinici jedan, na tribini u Gomjenici.  On je dodao da Ujedinjenu Srpsku uglavnom predstavljaju mladi ljudi koji imaju želju da život nastave na ovom prostoru.

Mlađen Dragić, kandidat za NS RS

Predrag Puđa, kandidat US za NS RS, izrazio je zadovoljstvo što izborna kampanje Ujedinjene Srpske na područnoj jedinici jedan počinje upravo u Prijedoru. On je pozvao sve stranke na fer kampanju, bez teških riječi i nepotrebnih svađa.

Predrag Puđa, kandidat Ujedinjene Srpske za NS RS

-Ponosan sam na  rad i organizaciju kampanje Ujedinjene Srpske u Prijedoru – rekao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, dodajući da ova stranka u Izbornoj jedinici jedan očekuje siguran jedan poslanički mandat.

– Smatramo da svojim kvalitetom nacionalne politike i dobrim predstavljanjem u Sarajevu, možemo biti mnogo bolje rješenje nego što je to sad. Mislim da  imamo mnogo bolje i obrazovanije ljude koji mogu da povuku RS naprijed – istakao je Stevandić.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske

Razvoj RS Stevandić vidi najviše kroz ljude koji dolaze iz inostranstva, sa znanjem i iskustvom u određenim poslovima. „Takvi nam trebaju i takve ljude moramo pridobiti“, naveo je predsjednik Ujedinjene Srpske.

P.Š.

PrethodniVjerujemo u pobjedu (video)
SlijedećiPRIJEDORSKI STONOTENISERI PRVACI REPUBLIKE SRPSKE