5.8 C
Prijedor
Srijeda, 7 Decembra, 2022

US: OPRAVDAĆEMO POVJERENJE GRAĐANA

Najnovije vijesti

Ujedinjena Srpska zalagaće se za bolji život građana i za to da oni ostanu na ovim prostorima, a na to upućuje i slogan “Srpska su ljudi”, poručeno je sa tribine ove stranke u Donjim Orlovcima. Mještanima ovog naselja i Donjih Garevaca predstavljeni su programska platforma i kandidati za predstojeće izbore.

“Poruka građanima je da u nedjelju, 2. oktobra, izađu na izbore i biraju kandidate Ujedinjene Srpske. Atmosfera na našoj jučerašnjoj centralnoj tribini u Prijedoru bila je odlična i mnogi su prepoznali naš program i slogan: ‘Srpska su ljudi'”, rekao je Nenad Mejakić, nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice 1.

U ovoj partiji ističu da sve više jača povjerenje građana u njihove kandidate i stranačke predstavnike.

“Kao i na prethodnim izborima, Ujedinjena Srpska ima veliki broj građana koji nas prate, a takođe imamo priliv novih članova. Sigurno je da ćemo opravdati povjerenje koje su nam ukazali naši građani”, istakao je Borislav Kojić, kandidat za narodnog poslanika.  

Kako se čulo u razgovoru s mještanima, na ovom području najpotrebnije je riješiti kanalizaciju i putnu infrastrukturu. U Ujedinjenoj Srpskoj ističu da iza sebe imaju dosta rezultata, da će nastaviti istim tempom te da neće iznevjeriti očekivanja glasača.

D. S.