Spas od visokih  temperatura uz mogućnost istinskog osvježenja mnogi su ovih dana potražili u Vodenom parku u Kozarcu kod Prijedora, jednom od turističkih bisera ovog dijela BiH-a. Park se prostire na površini od oko 7200 kvadratnih metara, od čega je pod vodenom površinom oko 1500 kvadrata.

Jasmin Jakupović, vlasnik Vodenog parka

-Tu su  tri tobogana za odrasle, tri za djecu, divlja rijeka, tri bazena na tri nivoa, za odrasle i djecu, ali i sportski tereni. U parku su i dva restorana sa kuhinjom. Voda u bazenima je izuzetno čista, desetu godinu radim i iz Instituta za zaštitu zdravlja RS  redovno dobijam potvrde da imam najčistiju vodu.- kaže Jasmin Jakupović, vlasnik Vodenog parka.

Cijene se na ovom mestu nisu mijenjale, pa tako cjelodnevni boravak u Vodenom parku za odrasle košta pet, a za djecu tri marke.

Za Vodeni park u Kozarcu čuli su i brojni turisti, posebno Slovenci koji su oduševljeni ovim mjestom, a priliku da se osvježe  koriste i  Kozarčani, domaći i oni koji borave vani, a dio godišnjih odmora provode u svom rodnom mjestu.Tu su nerijetko i Banjalučani i mnogi  s područja regije Prijedor.

Na bazenima „Aqua planet“ u Prijedoru po tradiciji je s početkom sezone kupanja, počela i škola plivanja. Instruktori plivanja su profesori fizičkog vaspitanja, a do kraja sezone planirano je da se vještinama  plivanja nauči oko 80 polaznika.Cijena mjesečne članarine za jednog polaznika je 35 maraka, za dva po 25 a ako ih iz jedne porodice ima troje, za trećeg je besplatna. Cijena dnevnog boravka na ovom bazenu  za odrasle iznosi četiri marke, a za djecu tri.

KV

Foto: Giga

PrethodniSTARA VRŠALICA JOŠ U FUNKCIJI (VIDEO)
SlijedećiPRED NAMA 12. PO REDU BLANIK KUP (FOTO+VIDEO)