20.8 C
Prijedor
Subota, 23 Septembra, 2023

VEČERAS ODLUKA O ČETVRTFINALISTIMA

Najnovije vijesti

Seniorski Novogodišnji turnir u malom fudbalu “Prijedor 2017”, koji organizuje Gradski fudbalski savez Prijedor, nakon petodnevnih susreta, večeras završava grupnu fazu takmičenja.

Petom takmičarskom danu prethodila je revijalna utakmica pjetlića u kojoj su dječaci “Rudar Prijedora”, rođeni 2008. godine i kasnije, slavili rezultatom 6:2 protiv vršnjaka iz FK “Gomjenica”.

Meč ekipa A grupe SK “Betlive-UR King” i AŠ Stil-SP Šipka obilovao je uzbuđenjima, a zavšen je rezultatom 3:2 za banjalučki tim. Tri gola postigao je Savić, a dva za SK “Betlive-UR King” Knežević.

Drugi meč ove grupe nije ni odigran, jer se ekipa FK “Ljubija” nije pojavila na terenu te je susret registrovan službenim rezultatom za “Rudprom”.

U susretu grupe B, tim “Stomil građevinski materijal” slavio je rezultatom 3:2 protiv sastava “Rudprom Kosta” i plasirao se u četvrtfinale.

Takmičenje u grupama C i D završava večeras, kada će biti poznati svi parovi četvrtfinala koje se igra sutra, 4. januara.

U grupa C večeras od 17,30 časova je derbi “Mladi DNS-a Prijedor” – “HPK Draksenić”. U 18,20 časova igraju “Caffe Nostromo”i FSA Prijedor.

Grupa D: Od 16,30 časova je meč “TC Vilako”- “Auto stil” Cazin, a od 19,10 časova sastaju se vodeći tim ove grupe “Moding junior doo” –”Auto stil” Cazin. U 20,00 časova je meč “TC Vilako” – “AŠ Zoka”-“Prevoz Trebovac”.  Polufinalni i finalni susreti su u nedjelju, 8. januara.

M.B.