15.8 C
Prijedor
Petak, 31 Marta, 2023

VIŠE POSLA ZA MLADE

Najnovije vijesti

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Prijedora Dušan Berić izjavio je u Donjoj Dragotinji da mladima j treba posvetiti više pažnje i brige, jer je 60 posto omladine nezaposleno, a 70 posto njih, kako je naglasio, želi da napustiti Republiku Srpsku.

– Vlast mora hitno hitno okrenuti situaciju prema zapošljavanju, a ja ću i lično, kroz program koji sam dao u javnost, nastojati da što više mladih ljudi dođe do radnih mjesta. Nadam se da ćemo, s tim u vezi, zasijati dobre uslove da se omladina može zapošljavati i da ovdje može opstajati. To je naš cilj a tako, kroz radna mjesta, nove brakove i novi život koji nudimo, zajedno sa svojim narodom, raste Republika Srpska – rekao je Berić.

Miodrag Deretić, odbornički kandidat Koalicije iz SRS RS, u prvi plan stavlja zalaganje da se standard građana Prijedora podigne na veći nivo u svim segmentima življenja, a uz poziv građanima da aktivno učestvuju na izborima.

– U tom kontekstu ja ih pozivam da svoj glas, prije svega, daju  poštenim ljudima koji znaju svoj posao, jer je to garancija da možemo napraviti jedan veliki iskorak naprijed s obzirom na sve ono što smo proživjeli u zadnjih 25 godina – rekao je Deretić koji zadovoljan sa početkom kampanje i odazivom glasača na skupove Saveza za promjene.

Poziv biračima iz Brezičana, Gornje i Donje Dragotinje da izađu na izbore uputio je i Milan Karlica, odbornički kandidat SDS-a iz Gornje Dragotinje, koji smatra da su pravi izbor kandidati okupljeni u Savezu za promjene.

–  S tim ćemo dobiti ravnomjerniji razvoj svih regija. Do sada to, na žalost, nije bilo tako, jer su pojedine regije dobile daleko više, a naša regija daleko manje – ocijenio je Karlica koji dodaje da se stranke u Savezu za promjene zalažu za to da sve mjesne zajednice, u razvojnom i svakom drugom smislu, budu ravnopravne. R.Rečević

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!