-0.2 C
Prijedor
Subota, 28 Januara, 2023

VIŠKOVIĆ ČESTITAO KRSNU SLAVU MUP-a RS

Najnovije vijesti

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je čestitku povodom Sabora Svetog arhangela Mihaila – krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, uz uvjerenje da će pripadnici ovog ministarstva i ubuduće ostvarivati još značajnije rezultate u korist mira i bezbjednosti svih građana.

“U ime Vlade Republike Srpske i u svoje ime, vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova najsrdačnije čestitam krsnu slavu MUP-a Sabor Svetog Arhangela Mihaila, sa željom da nastavite profesionalno, odgovorno i predano da izvršavate svoje zadatke”, istakao je Višković u čestitki upućenoj ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču i direktoru policije Siniši Kostreševiću.

Višković je napomenuo da je obilježavanje krsne slave prilika da se sa ponosom i poštovanjem oda počast svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su u Odbrambeno-otadžbinskom ratu položili svoje živote za odbranu Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

“Uvjeren da ćete i u narednom periodu ostvarivati još značajnije rezultate u korist mira, lične i imovinske bezbjednosti svih građana, još jednom vam želim srećnu krsnu slavu, te mnogo lične i porodične sreće”, navodi Višković.

U Banjaluci će sutra biti održana centralna svečanost povodom obilježavanja slave MUP Republike Srpske – Sabora Svetog arhangela Mihaila.

SRNA