4.8 C
Prijedor
Utorak, 28 Novembra, 2023

VOZAČI OPREZNO – MOGUĆ NAILAZAK NA OBORENO GRANJE I DRVEĆE

Najnovije vijesti

Auto-moto savez /AMS/ Republike Srpske upozorio je vozače na jake udare vjetra zbog kojeg je moguć nailazak na polomljeno granje i oboreno drveće na kolovoz, pa se vozačima savjetuje da budu maksimalno oprezni.
Na putevima na kojima se izvode radovi režim vožnje je izmijenjen i regulisan privremenom signalizacijom, čije je poštovanje obavezno.

Radovi se izvode uz magistralni put Rudice-Novi Grad gdje se gradi pješačka i biciklistička staza, pa su na toj lokaciji izmjene u saobraćaju. Jednom saobraćajnom trakom zbog radova se vozi i regionalnim putem Gornja Čađavica-LJeljenča.

U toku je sanacija klizišta na dionici magistralnog puta Dobro Polje-Miljevina zbog čega je izmjenjen režim u saobraćaju, a izmjene su i na području Banjaluke na putu Srpske Toplice-Karanovac gdje je u toku igradnja trotoara uz magistralni put.

Izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na dionici magistralnog puta Aleksandrovac-Aleksandrovac /auto-put/ zbog rekonstrukcije kolovoza.

U toku su radovi na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prijedor, te na odmaralištu Lužani zapad na auto-putu Gradiška-Banjaluka, zatim na magistralnim putevima na području Han Pijeska, od Han Pijeska do Sokoca, te na pravcima Gradiška-Nova Topola-Klašnice i Brod na Drini-Šćepan Polje.

SRNA