10.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Marta, 2023

VRIJEME ZA DOBRU IGRU NA DOMAĆEM TERENU

Najnovije vijesti

Sutra u goste, u susretu devetog kola Prve lige Republike Srpske, “Rudar Prijedoru“ dolazi FK „Sloboda“ iz Mrkonjić Grada. Pomoćni trener „Rudara“, Saša Keranović, rekao je da se radi o protivniku koji ima iskusnu ekipu, ali koji je u prethodnim utakmicama pružao loše partije u gotima. Međutim, Keranović je naglasio da ne smije biti prevelike opuštenosti pred sutrašnji meč.

– Mi protiv „Slobode“ moramo dati maksimum. Na prethodnom gostovanju u Gradiškoj, protiv „Kozare“, pokazali smo jako dobru igru, i stvorili dosta prilika, no nažalost nije bilo golova. Nadam se da ćemo na sutrašnjem susretu popraviti tu lošu realizaciju – rekao je Keranović.

Što se tiče zdravstvene slike ekipe Prijedorčana, zbog povrede je upitan jedino Mrkić. Pred susret devetog kola Prve lige Republike Srpske, “Rudar” zauzima drugu poziciju na tabeli sa 14 osvojenih bodova, dok je “Sloboda” na devetom mjestu. Kao i uvijek, u „Rudaru“, očekuju da će navijači doći sutra, u 15:30, na Gradski stadion, i svojim prisustvom podržati svoj klub u borbi za nove bodove.

Z.J.

foto: Dragan Stojnić Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!