-0.2 C
Prijedor
Nedjelja, 5 Februara, 2023

ZA ČETIRI ČASA RADAR REGISTROVAO 179 PREKRŠAJA PREKORAČENJA BRZINE

Najnovije vijesti

Na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad u mjestu Petkovac za samo četiri časa “dual” radar je evidentirao 179 prekršaja prekoračenja brzine od ukupno 534 kontrolisana vozila.
Iz Policijske uprave Prijedor je saopšteno da je za prekoračenje brzine kretanja vozila za 10-20 kilometara na čas evidentirano 80 prekršaja, 59 za prekoračenje brzine kretanja za 20-30 kilometara na čas, dok je 40 prekršaja počinjeno prekoračenjem dozvoljene brzine kretanja za više od 30 kilometara na čas, za koje je predviđena novčana kazna u iznosu od 400 KM, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom i dva kaznena boda.

Na magistralnim putevima na području koje operativno pokriva Policijska uprava /PU/ Prijedor, od 4. avgusta do 13. avgusta traje kontrola saobraćaja “dual” radarskim sistemom za kontrolu brzine kretanja motornih vozila, koje policijski službenici ne zaustavljaju.

Policijska uprava Prijedor pozvala je građane da poštuju saobraćajne propise i pravila, posebno kada je riječ o ograničenju brzine kretanja.

izvor: Srna