Prijedorski muzičari, okupili su se sinoć na humanitarnoj večeri u Vili „Dragojević“, kako bi pomogli svom kolegi Goranu Mrkalju, kojem je hitno potrebna novčana pomoć za transplataciju bubrega i pankreasa.

Transplantacija u Bjelorusiji košta 60.000 evra, a prije toga potrebno je da se izdvoji 12.000 evra, kako bi Goran ušao u program Otvorene mreže za transplataciju. Organizatori su nam rekli da je za Gorana prikupljeno oko 1.250 KM, plus prihod od pića 430 KM, koji će takođe biti uplaćen na njegov račun.

Brojne komplikacije Goranu je prouzrokovao dijabetes, a ima i nasljednu trombofiliju. Sada ne vidi na jedno oko, a ima problema i sa gangrenom desne noge. Od maja ide na dijalizu, jer su mu od tada bubrezi bez funkcije. Trenutno je smješten u bolnici “Dr Mladen Stojanović”, gdje doktori prate njegovo stanje. Goran je na kratko prisustvovao humanitarnoj večeri i zahvalio se svojim kolegama, koji su odvojili svoje vrijeme da mu pomognu, te mu pokazali da nije sam u ovom teškom životnom iskušenju.

Donacije možete uplatiti i vi na račune: Za uplate u BiH -Nova banka a.d. Banja Luka, žiro račun: 55 51 0000 32 19 54 32. Za uplate iz inostranstva – Devizni račun: 555 00000 46 28 36 65. Naglasiti donacija za transplataciju bubrega i pankreasa.

KV

PrethodniOdbojkaški klub Prijedor – DONACIJA STIGLA IZ NJEMAČKE
SlijedećiSUTRA PRODAVNICE RADE DO PODNE (video)