Pozorište Prijedor povodom novogodišnjih i božićnih praznika igraće u više termina predstavu za djecu “Djeda Mrazova čarolija” uz mogućnost da nakon svakog igranja Djeda Mraz podijeli paketiće najmlađima.

Direktor Pozorišta Prijedor Zoran Baroš rekao je da je već sada izvjesno da će predstavu gledati više od 1.500 djece uzrasta do 10 godina budući da sva veća preduzeća, organizacije i institucije na ovaj način organizuju podjelu paketića za djecu svojih zaposlenih.

“Svake godine imamo sve više kolektiva zainteresovanih za podjelu paketića u kombinaciji sa prigodnom predstavom za djecu. I dalje primamo prijave za organizovane podjele, a svi zainteresovani mogu se obratiti na broj telefona 052/211-116”, naveo je Baroš.

Ove godine neće biti posebnih igranja za građane, ali svi koji su zainteresovani mogu se javiti i potražiti neki od termina koji su na raspolaganju firmama, a u kojima sala nije popunjena do kraja.

“Cijena ulaznica za građane je četiri KM, a uslugu Djeda Mraza koji dijeli paketiće ne naplaćujemo. Zainteresovani roditelji prilikom kupovine ulaznice treba da donesu paketić sa imenom i prezimenom djeteta, a uz sam čin podjele paketića na usluzi su i profesionalni fotografi, bilo po izboru Pozorišta Prijedor kao domaćina, bilo po vlastitom izboru korisnika”, dodao je Baroš.

Predstavu je režirao Željko Kasap prema tekstu Muhidina Šarića, a igraju Srđan Knjeginjić, Želimir Rivić, Zorica Jojić, Miloš Romčević, Sofija Kasap i Dubravko Vukadinović.

Predstava traje 25 minuta i prigodna je za djecu svih uzrasta, igraće se do nedjelje, 29. decembra, a konačan raspored biće objavljen u ponedjeljak, 23. decembra. 

SRNA

Prethodni„JEDAN ŽIVOT, A STOTINU PRIČA“
SlijedećiVEČERAS POLUGODIŠNJI KONCERT UČENIKA MUZIČKE ŠKOLE