“Nadamo se da će nam novi dresovi donijeti sreću u narednim mečevima”, kaže predsjednik FK Omarska Svetozar Krecelj

Fudbalski klub Omarska uskoro će zaokružiti pola vijeka igranja kvalitetnog fudbala u okolini Prijedora. Tokom proteklih 50 godina, u ovom klubu stasali su mnogi uspješni fudbaleri, a i danas održavaju reputaciju uspješnog tima. Trenutno su šesti na tabeli u Prvoj ligi Srpske, a cilj im je da ostanu stabilan prvoligaš i napreduju na ljestvici. Kako bi ih podržali u toj želji, kompanija Mozzart donirala im je sportsku opremu.

– Članovi kluba su zadovoljni donacijom kompanije Mozzart, a oprema će nam dobro poslužiti i u pripremnom periodu. Nadamo se da će nam novi dresovi donijeti sreću u narednim mečevima – kaže predsjednik FK Omarska Svetozar Krecelj.

FK Omarska ne mora da brine za budućnost, jer se u okviru kluba takmiči još šest selekcija. Njihovi juniori i kadeti igraju dobre partije u okviru Omladinske lige BIH- grupa Zapad, a pioniri u Ligi Područnog fudbalskog saveza Prijedor. I najmlađi igrači Omarske već su osjetili čari prvih pobjeda među golovima. Naime, pretpioniri, pjetlići i cicibani takmiče se protiv svojih vršnjaka u Ligi Područnog i Gradskog fudbalskog saveza Prijedor. Klub ostvaruje prihode prodajom godišnjih karata i radom Fun shop kluba. Podršku u radu dobijaju od grada Prijedor, Ministarstva porodice omladine i sporta RS, te sponzora i donatora među kojima je sada kompanija Mozzart.

– Donacijom opreme fudbalerima FK Omarska poručujemo da samo nastave da nižu pobjede i napreduju ka vrhu tabele u Prvoj ligi Srpske. Želja nam je da imamo što više uspješnih sportskih klubova sa tako dugom tradicijom, pa mnoge podržavamo na tom putu -kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta.

Cilj ovog kluba je da u narednim godinama ostane stabilan prvoligaš, a poseban akcenat stavljaju na razvoj i unapređenje rada i takmičenja omladinskih selekcija koje su njihova budućnost.

PrethodniTROGODIŠNJI UGOVOR SA “ARCELOR MITALOM” O PREVOZU ŽELJEZNE RUDE
SlijedećiPREVENCIJOM PROTIV KARCINOMA GRLIĆA MATERICE