4.8 C
Prijedor
Četvrtak, 23 Marta, 2023

ZA STARA DOBRA RUKOMETNA VREMENA

Najnovije vijesti

Povodom 100 godina rudarstva Prijedora odigran je revijalni rukometni susret veterana “Rudara” iz Ljubije  i Veterana “Prijedora”. Iako je rezultat bio u drugom planu  sa 26:14 slavila je ekipa prijedorskih veterana, kluba koji godinama nastupa na domaćim i inostranim turnirima.

Igralo se dva puta po 20 minuta a pobjednički tim „Prijedora” poluvrijeme je riješio u svoju korist rezultatom 16:3.

rukomet_detalj

Nastavak meča je bio mnogo interesantniji jer su se razigrali bivši  majstori rukometa  “Rudara” iz Ljubije. Oni su postigli 13 , a Prijedorčani 10 golova.

Ljubitelji rukometa mogli su uživati u ljepoti ovog trofejnog sporta našeg grada i  Ljubije.

U pobjedničkom timu “Prijedora” najefikasniji su bili  Aleksandar Milješić i Drago Mandić koji su postigli po devet golova. Boris Ančić je postigao tri, a Dule Čobanović dva gola. U listu strijelaca upisali su se: Goran Šobot, Mario Davidović, Aleksandar Drljača.

Solidni odbranama istakao se Darko Gligorević a još su igrali: Bojan Štrbac i Amar Agičić.

U timu “Rudara” Zoran Vukojević je postigao četiri, Franjo Delić tri,  a po dva gola Draško Đaković,  i Milan Bilbioja. U listu strijelaca su se upisali Goran Didović, Josip Komljenović, Rafael Delić. Još su igali Dragan Panić, Damir Ćurguz, Goran Radulović, Borislav Radovanović, Zoran Bilbija i Vlado Marinović.

Utakmicu su solidno odsudile Tatjana Dukić i Jelena Student dok je delegat bio Zoran Šarić, a ulozi zapisničara neumorni Milan Đurašinović.

Oba tima, u hotelu “Prijedor”,  prisustvovali su druženju učesnika turnira povodom  100 godina rudarstva.

M.B.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!