ZAMJENIK GRADONAČELNIKA PRIJEDORA RAZRIJEŠEN SVIH FUNKCIJA U SNSD-u (video)

Zamjenik gradonačelnika Prijedora, Aleksandar Miljuš, razriješen je svih partijskih funkcija u Savezu nezavisnih socijaldemokrata. Ovo je, na konferenciji za novinare, potvrdio Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-aPrijedor. Razlog za to je, kako kaže, to što Miljuš nije ispunjavao svoje stranačke obaveze.

– On, kao funkcioner SNSD-a, nije ispunio neke zahtjeve koje je dobio od partije i to je dovoljan razlog da bude razriješen svih dužnosti – dodao je Bursać i istakao da je iznenađen odlukom potpredsjednika Skupštine grada, Gorana Dragojevića da istupi iz ove stranke. Ovakav potez smatra pogrešnim, ali ne i neprihvatljivim.

– To nas je zateklo. Taj čovjek nam je bio partijski kolega, ali i prijatelj. Nismo se nadali tome. Mislim da je on pogriješio, ali to je njegova odluka i mi smo to prihvatili. Koga nema, bez njega se može. I mora – zaključio je Bursać.

Iz prijedorskog SNSD-a poručuju da će imati svog kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. O imenu je još rano govoriti, ali ne kriju da očekuju podršku građana.

– Mi smo odlučni u našim namjerama i ciljevima. Predložićemo kandidata za gradonačelnika, kao i kandidate za odbornike u Skupštini grada. To će biti mladi i obrazovani ljudi, koji će moći da ispune planove gradonačelnika, a naši sugrađani će veoma brzo, nakon lokalnih izbora, osjetiti šta znači kvalitetna vlast – uvjeren je Dražen Vrhovac, narodni poslanik iz Prijedora.

Prema njegovim riječima, politički protivnici SNSD-a uporno pokušavaju da unesu raskol u ovu partiju, ali to im, tvrdi, neće uspjeti.

 

B.D.

You must be logged in to post a comment Login

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!