5.8 C
Prijedor
Srijeda, 7 Decembra, 2022

ZAPLIJENJENO 27 KILOGRAMA REZANOG DUVANA

Najnovije vijesti

Policija je u Kozarskoj Dubici i Novom Gradu zaplijenila 27 kilograma rezanog duvana u okviru akcije “Tobako”, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor.
Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad u pretresu stambenog prostora i putničkog vozila koje koristi lice M.K. iz Novog Grada juče su pronašli gotovo osam kilograma duvana bez dokumentacije o porijeklu.

Policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica u pretresu stambenog prostora i putničkog vozila koje koristi lice B.K. iz Kozarske Dubice juče su pronašli 19,1 kilogram duvana bez dokumentacije o porijeklu, te 337 praznih kutija za cigarete različitih vrsta predviđenih za pakovanje i prodaju.

“Svi oduzeti predmeti biće dostavljeni u skladište Uprave za indirektno oporezivanje u Banjaluci, a nakon kriminalističke obrade i kompletiranja predmeta, protiv M.K. i B.K. Tužilaštvu BiH biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo nedozvoljen promet akciznim proizvodima”, navodi se u saopštenju.

U akciji “Tobako” pripadnici CJB Prijedor do sada su oduzeli 503 kilograma rezanog duvana i 3.428 kutija različitih vrsta cigareta, bez akciznih markica ili sa akciznim markicama drugih zemalja.

izvor: Srna

foto: CJB Prijedor