Završen rukometni turnir veterana i veteranki „Prijedor 2018“

Naš grad je, ovog vikenda, bio u znaku 15. Međunarodnog rukometnog turnira veterana i veteranki „Prijedor 2018“, koji je okupio oko 200 učesnika. Na parketu SD „Mladost“, nekadašnji igrači i igračice iz Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH podsjetili su se na najbolje rukometne dane. Iako je rezultat bio u drugom planu, tokom dvodnevnog turnira viđeno je mnogo atraktivnih akcija, golova, golmanskih parada.

U muškoj konkurenciji, prvo mjesto osvojila je ekipa „Fit 4ever“ – Opuzen, drugo „Kih“ – Obala Koper, a treće „Bjelovar“. – Turnir je bio vrhunski. Ono što je svima nama zajedničko jeste rukomet, a svi smo se složili da je najvažnije druženje. Prvi put smo u Prijedoru i pravi ste domaćini – rekao je Marinko Prović iz pobjedničke ekipe.

 

Kod dama najbolja je bila ekipa „Crne ovce“ – Sinj, drugo mjesto su zauzele „Frajle Internacionale“, a treće ekipa „Slavonski Brod“. – Odlično su nas domaćini dočekali. Nama su ovi turniri zabava, druženje i svi volimo rukomet i nekako se prisjetimo i kada smo kao djeca trenirali i stasavali u ovom sportu – rekla je Tina Bilandžić iz ekipe „Crne ovce“ iz Sinja.

Ovakva takmičenja nikada ne mogu da prođu bez „trećeg poluvremena“, pa je nakon utakmica druženje nastavljeno uz muziku, razgovore, smijeh i šalu. Organizatori 15. Međunarodnog rukometnog turnira pokazali su se kao odlični domaćini, o čemu svjedoče i pohvale gostiju. – Ljubav prema rukometu, druženje, puno pozitivne energije, to je ono što nas spaja godinama na ovom turniru. Zahvaljujem se svim ekipama koje su bile naši gosti. Da se i iduće godine okupimo u što većem broju – rekao je predsjednik Rukometnog kluba „Veterani Prijedor“, Aleksandar Milješić.

Organizator turnira bio je Rukometni klub „Veterani Prijedor“, a podržali su ga Gradska uprava, Turistička organizacija Prijedor, Tvornica keksa i vafla „Mira“ i Kompanija „ArcelorMittal Prijedor“.

M.Stegić

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!