Ekipa “Mellifera” iz Novog Grada pobjednik je turnira u malom fudbalu “Prijedor 2022” u konkurenciji seniora, kojoj je uručena novčana nagrada od 5.000 KM. Momci iz Novog Grada u finalnoj utakmici savladali su ekipu “Caffe Mozaik” iz Prijedora sa 5:2.

“Prezadovoljni smo organizacijom turnira, kao i publikom. Naši momci su ostavili srce na terenu”, rekao je Stevo Kovačević, predstavnik ekipe “Mellifera” iz Novog Grada.

Drugoplasiranoj ekipi “Caffe Mozaik” pripala je novčana nagrada od 2.000 KM. “Čestitam ovogodišnjim pobjednicima. Momci su pokazali ono najbolje. Naša ekipa imala je peh u finalu, tri igrača su nam bila povrijeđena, ali smo dali svoj maksimum”, rekao je Stefan Lukić iz ekipe “Caffe Mozaik”.

Treće mjesto u konkureniciji seniora osvojila je ekipa “SDS” iz Prijedora, koja je nagrađena sa 1.000 KM. U konkurenciji veterana prvo mjesto osvojila je ekipa “Nacionalni park Kozara” iz Kozarske Dubice, a drugo “FSA-Moding” iz Prijedora. Takođe, odigrane su utakmice i u mlađim kategorijama, a proglašeni su i najbolji igrači, golmani i strijelci u svim kategorijama.

Organizatori i više nego zadovoljni. Na ovogodišnjem turniru u svim kategorijama bilo je prijavljeno preko 60 ekipa. “Nadamo se da smo svima koji vole fudbal i koji su proteklih 20 dana, koliko je trajao turnir, dolazili u Dvoranu “Mladost” priuštili to što žele da pogledaju. Dobar fudbal”, rekao je Nenad Mejakić, predsjednik Organizacionog odbora turnira.

Organizator turnira bila je Sportska dvorana “Mladost”, a generalni pokrovitelj Grad Prijedor. “Dvadeset dana, po mom mišljenju, odličnog fudbala. Dvorana odavno nije bila punija. Gradska uprava će i ubuduće podržavati ovakve sportske događaje, jer to je nešto što treba Prijedoru. Zbog ovog je Prijedor Grad”, poručio je Žarko Kovačević, zamjenik gradonačelnika.

Nagradni fond turnira iznosio je 10.000 KM.

M. Š.

PrethodniOPREZ ZBOG POLEDICE NA KOLOVOZU I UGAŽENOG SNIJEGA
SlijedećiDRUGO POLUGODIŠTE REDOVNO POČELO I U PRIJEDORSKIM ŠKOLAMA