Slavica Vokić, samohrana majka dvoje djece,  iz Velikog Palančišta izabrana je za humanitarni makeover u stomatološkoj ordinaciji ,,Dr Čoprka”. Priču o makeoveru vidjela je na Televiziji Prijedor, na običan komad papira rukom napisala prijavu, odnijela u kopirnicu, a oni je proslijedili ordinaciji „Dr Čoprka“. I tako je na Slavičinu sreću sve krenulo.

Slavica nije bila jedina koja je poželjela nove zube i blistav osmijeh. Na adresu ordinacije stiglo je bezbroj prijava. S isto toliko teških i zanimljivih životnih priča. U posljednjem odabiru, pred početak makeovera bilo  je pet dama, ali životna priča Slavice Vokić, način na koji se prijavila, te optimizam kojim je prosto zračila i koji  je nije napustio ni u najtežim životnim trenucima, bili su presudni. Ona je jednoglasno izabrana za ovogodišnji humanitarni makeover.

Stomatološka oridinacija ,,Dr Čoprka” sa humanitarnim makeoverom počela je prošle godine. I ove će učiniti  sve potrebno kako bi osmijeh žene koju su izabrali bio što blistaviji  u šta ćemo se i sami uvjeriti, jer ćemo ovu priču ispratiti do kraja. 

V.N.

PrethodniPOVRIJEĐENI PRIJEDORČANIN PRIKLJUČEN NA APARETE ZA MEHANIČKU VENTILACIJU
SlijedećiODRŽANO VEČE POEZIJE I PROZE