Brže i lakše do uštede –Dupli bodovi u Tropic i mojMarket trgovinama

– Domaći trgovački lanac Tropic i mojMarket za kraj obračunskog perioda Kluba osmijeha svojim kupcima donosi još jednu pogodnost za brže sakupljanje bodova.

Naime, kupci – članovi Kluba osmijeha koji danas obave kupovinu u bilo kojoj Tropic ili mojMarket trgovini, dobiće na svojim karticama duple bodove, kako bi prije završetka obračunskog perioda, koji traje do 31. jula tekuće godine, lakše dostigli odgovarajući bonitetni prag i iskoristili sakupljene bodove za dodatnu uštedu.

Novi obračunski period Kluba osmijeha počinje 1. avgusta i trajaće do 31. januara 2019. godine.

Kupci koji još nisu članovi Kluba osmijeha to mogu postati ispunjavanjem pristupnice u najbližoj Tropic ili mojMarket trgovini te putem interneta, na stranicama www.tropic.ba i www.mojmarket.ba i na taj način iskoristiti brojne mogućnosti za dodatnu uštedu.

„U narednom periodu planiramo uvođenje novih pogodnosti za članove Kluba osmijeha te je početak novog obračunskog perioda idealna prilika za sve naše kupce koji nemaju kartice da za iste popune prijavu i predaju je u najbližu Tropic ili mojMarket trgovinu,” navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic i mojMarket.

Sve dodatne informacije kupci mogu dobiti putem besplatne info linije, pozivom na broj 0800 50 243.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!