DNS GORNJI ORLOVCI Očekujemo podršku mještana ovog naselja (video)

“Demokratski narodni savez je za Gornje Orlovce uradio mnogo, urađeni su brojni projekti na zahtjev mještana”, poručeno je na predizbornom skupu DNS-a u ovom naselju.

Duško Ivić, nosilac liste DNS-a za NS RS u Izbornoj jedinici 1, poručio je da su predstojeći izbori istorijska prilika za DNS. – Očekujemo podršku građana, pozivamo ih da podrže kandidate DNS-a na predstojećim izborima, kako bi formirali odgovornu Vladu i da prestanu svađe koje su trenutno na političkoj sceni, jer je DNS stranka pomirenja – dodao je Ivić.

 

Dijana Šobot, kandidat DNS-a za poslanika u NS RS vjeruje u podršku mještana Gornjih Orlovaca, jer je DNS za ovo naselje uradio mnogo. – Ono što možemo obećati mještanima ovog naselja je da ukoliko dobijemo njihovu podršku, borićemo se za razvoj RS, našeg Prijedora, Orlovaca i svih drugih mjesnih zajednica na području grada – rekla je Šobot.

Kako je poručio Milenko Đaković, predsjednik GO DNS-a Prijedor, DNS je izuzetno zadovoljan dosadašnjom podrškom koju je imao od mještana Gornjih Orlovaca. – Većinu puteva smo asfaltirali, izgradili smo školu, rekonstruisali Društveni dom, u kojem mještani priređuju mnogobrojne manifestacije, riješili smo pitanje vodosnabdijevanja. DNS ispunjava svoja obećanja data mještanima ovog mjesta i to oni prepoznaju godinama – rekao je Đaković.

M.Šodić

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!