DNS: Korektna i fer predizborna kampanja (video)

„Demokratski narodni savez sigurno gazi u predizbornoj kampanji i zadovoljni smo odzivom građana na dosadašnjim tribinama“, poručeno je na današnoj pres konferenciji ove stranke u Prijedoru.

Milenko Đaković, predsjednik GO DNS Prijedor, rekao je da je DNS pri kraju održavanja tribina u korektnom izlaganju obrazložio sve ono što je urađeno u proteklom periodu.- DNS se bavio onim što je uradio i što namjerava raditi i na nivou RS i na nivou BiH, ali i grada Prijedora. Ja se svim kandidatima zahvaljujem na izuzetnoj korektnosti i profesionalnim diskusijama koje su prihvaćene u narodu. Želim izraziti svoj lični utisak, da su predizborne tribine izuzetno posjećene, kako u Prijedoru, tako i širem RS – rekao je Đaković.

Istog mišljenja je i Duško Ivić, nosilac liste DNS-a za NS RS, IJ 1. -Ekonomski rast i razvoj, kao i zapošljavanje su ciljevi koje je DNS postavio ispred sebe i sudeći po izlaznosti na naše tribine, možemo reći da su nas  građani shvatili – rekao je Ivić.

Dragutin Rodić, nosilac liste DNS-a za PD PS BiH, IJ 1 rekao je da je potrebna veća snaga u zajedničkim institucijama BiH. – Ja sam siguran, ukoliko bude neko izabran sa ove liste u PD PS BiH, da će znati da provodi politiku u zajedničkim organima, prije svega štiteći interese RS i to je bitno da obezbijedimo dugoročno ove prostore – rekao je Rodić.

Centralna tribina DNS-a u Prijedoru biće održana u petak, 5. oktobra, na Trgu majora Zorana Karlice, sa početkom u 19.00 časova.

M.Šodić

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!