„M.A.T. defence“  novi stil samoodbrane (video)

„M.A.T defense“ naziv je novog kluba borilačkih sportova. Proteklog vikenda Klub je promovisao istoimeni stil samoodbrane, u prisustvu majstora borilačkih vještina iz Portugala i Crne Gore.

Milan Tomaš, trener ovog kluba, najavljujući novi stil samoodbrane u borilačkim sportovima, zahvalio se gostima iz Portugala i Crne Gore, prije svega predsjedniku Kuće slavnih, grand masteru Vitoru Lagartu, kao i velikom majstoru ninđucua Predragu Lazareviću.

– Ovo je jedinstvena prilika da se okupimo i  vježbamo nakon što je Klub registrovan. Vjerujem da će novi stil privući još više mladih zaljubljenika u borilačke sportove – rekao je Tomaš.

Vitor Lagarto, predsjednik Kuće slavnih, izrazio je zadovoljstvo pozivom u Prijedor gdje je imao priliku, kako kaže, upoznati nove prijatelje.

– Zahvalio bih Milanu Tomašu na pozivu da dođem u vaš predivni grad i upoznam predivne ljude. Veoma uživam u ovoj posjeti – rekao je Lagarto.

– Svojim dolaskom želim podržati ovaj klub i trenera Milana Tomaša, ali i pokazati neke svoje  vještine i naučiti nešto novo – rekao je Predrag Lazarević, majstor ninđucua 15. dan.

Novi stil samoodbrane već na prvim treninzima privukao je veliki broj mladih. Po riječima Tomaša, odmah po registraciji „M.A.T. defens“ broji 25 članova.

P.Š.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!