Otvorene nove kancelarije DNS-a (video)

U prisustvu kandidata Demokratskog narodnog saveza za predstojeće Opšte izbore i velikog broja članova i simpatizera ove stranke, juče je u Mjesnoj zajednici Prijedor 2 otvorena kancelarija DNS-a. Zbog jednostavnijeg i boljeg rada, ova stranka proteklog vikenda otvorila je i svoju kancelariju na Aerodromskom naselju.

-Otvaranjem kancelarije Demokratskog narodnog saveza u Mjesnoj zajednici Prijedor dva, želimo da pokažemo da ova stranka dominira na ovom području  po broju članstva i glasovima koje je dobijala na prethodnim izborima – rekao je Duško Ivić, nosilac liste DNS-a u Izbornoj jedinici jedan. On je istakao da su kandidati na listi za Narodnu skupštinu RS iz Izborne jedinice jedan provjereni i kvalitetni ljudi.

Duško Ivić, nosilac liste DNS-a u Izbornoj jedinici jedan

Nosilac  liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici 1 Dragutin Rodić rekao je da ne sumnja u većinsku podršku ovog dijela Prijedora kandidatima DNS-a

Dragutin Rodić, nosilac  liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine  BiH  u Izbornoj jedinici 1

-Samo jaki, samo snažni i samo složni možemo da uspijemo da očuvamo našu RS i sve njene lokalne zajednice – rekao je  Rodić.

P. Š.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!