SDS: Poboljšati stanje u zdravstvu (video)

Ocjena prvih dana izborne kampanje i trenutno stanje u zdravstvu Republike Srpske, bile su neke od tema tribine Srpske demokratske stranke u Donjim Garevcima. Prvih nekoliko dana izborne kampanje, u SDS-u ocjenjuju veoma uspješnim.

Milan Tubin, nosilac liste SDS-a za NS RS u IJ 1

Milan Tubin, nosilac liste ove političke partije za NS RS u IJ 1, smatra da na tribinama nije potrebno puno objašnjavati da je Vukota Govedarica, kako je rekao, bolјi izbor od Želјke Cvijanović, a Mladen Ivanić od Milorada Dodika. Potvrđuju to ovacije građana kada se spomenu imena kandidata Saveza za promjene, istakao je Tubin.

 

O, kakoje rekla, očajnom stanju u zdravstvu Republike Srpske, govorila je kandidat za NS RS u Izbornoj jedinici 1, dr Arijana Elenkov.

dr Arijana Elenkov, kandidat za NS RS u Izbornoj jedinici 1

– Preko milijardu duga javnim zdravstvenim ustanovama, neplaćeni porezi, doprinosi, odliv zdravstvenih radnika, slika su današnjeg stanja u ovoj oblasti – rekla je dr Arijana Elenkov. Ona je najavila usvajanje novog seta zakona o zdravstvu, onog trenutka kada SDS dođe na vlast. Elenkova je ponovila obećanje Vukote Govedarice da će, po preuzimanju vlasti, odmah biti ukinuti brojevi pomoći obolјelima, jer će, kako je rekla, biti obezbijeđena sigurna zdravstvena zaštita svim građanima RS.

P. Š.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!