SNSD : Borimo se za najveće ljudske i društvene vrijednosti (video)

Saša Bursać, kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata za predstavnički dom PS BiH, naglasio je danas na konferenciji za novinare da su zadovoljni dosadašnjim tokom kampanje. Dodao je da su kampanju proveli maksimalno korektno. Pohvalio je i saradnju SNSD-ovih kandidata u kampanji.

-Ljudi su potpuno svjesni da ne mogu svi proći, ali borimo se za partiju, borimo se  za SNSD. Borimo se da  ovom narodu bude bolje na ovim prostorima, da osjećaju ono što je  najvažnije mir , stabilnost i sigurnost ovdje na ovim prostorima. Mi se stvarno  borimo za najveće ljudske i društvene vrijednosti – rekao je Bursać.

Dragoslav Kabić, kandidat SNSD za NS RS u Izbornoj jedinici 1 rekao je danas da su im preostale još dvije tribine s kojim su i zaokružili svoju predizbornu kampanju.

– Posjetili smo i održali preko  50 tribina. Došli smo do svakog našeg aktiviste, do svakog našeg člana. Imamo pozitivnu energiju, pozitivnu vibraciju i dobre povratne informacije od svih naših članova i mislimo da ćemo i ovaj put uspjeti pobijediti  rekao je Kabić.

M.Z.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!