SNSD: Uvjereni u pobjedu (video)

Pobjeda na svim nivoima u Republici Srpskoj, veoma dobar rezultat u Prijedoru te najbolji rezultat za pojedinačne kandidate ikada do sada, očekivanja su Saše Bursaća, kandidata SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH, pred Opšte izbore 7. oktobra.

– Očekujem da će građani podržati našu politiku mira, stabilnosti, očuvanja srpskog naroda na ovim prostorima i dobrog života – rekao je Bursać večeras na tribini u Čirkin Polju.

Njegova optimistična očekivanja dijele i ostali kandidati Saveza nezavisnih socijaldemokrata s područja Izborne jedinice 1. Dražen Vrhovac, nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske, rekao je da svoju predizbornu kampanju završavaju večeras, tribinom u naselju u kome SNSD tradicionalno uživa veliku podršku mještana:

–  Prepun društveni dom u Čirkin Polju, potvrda je još jedne pobjede Saveza nezavisnih socijaldemokrata i očuvanja Republike Srpske. SNSD ima jasan cilj, zna šta hoće i šta ostavlja iza sebe. Najveći kapitalni projekti širom Srpske stoje iza nas, kao garant naših riječi i realizovanih obećanja i ciljeva.  Idemo dalje, zajedno s našim narodom – zaključuje Vrhovac.

Kandidat za NS RS Gorana Bosančić podsjetila je na projekte kojima je Vlada RS unaprijedila osnovno obrazovanje te izrazila zadovoljstvo tokom predizborne kampanje. Dragoslav Kabić, kandidat za NS RS, poželio je dobre izborne rezultate svim kandidatima Saveza nezavisnih socijaldemokrata, uz želju da u ponedjeljak, nakon Opštih izbora u BiH, nastave sa izgradnjom i razvojem Republike Srpske.

D. S.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!