Utorak, 30. Aprila 2024.
22.8 C
Prijedor

NASTAVAK ZASJEDANJA U ČETVRTAK

NAJNOVIJE VIJESTI

Na jučerašnjoj sjednici Skupština grada Prijedora usvojila je odluke o uslugama personalne asistencije, kao i zaključak o utvrđivanju urbanističkog plana za Kozarac za period 2019-2039. godinu, te odluku o osnivanju Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice.

Sjednica je prekinuta u 19 časova, jer je to radno vrijeme koje je predviđeno Poslovnikom. Zasjedanje će biti nastavljeno u četvrtak, 4. marta. Tad će se pred odbornicima naći program mjera za sprečavanje i suzbijanje, eliminaciju i istrebljivanje zaraznih bolesti za ovu godinu, te godišnji program mjera sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije.

Biće tu i informacije o realizaciji buždetskih sredstava za poljoprivrednu proizvodnju u prošloj godini, kao i informacija o realizaciji programa korištenja sredstava za podsticaje u preduzetništvu, malim i srednjim preduzećima.

Na dnevnom redu je i odluka o raspisivanju javnog konkursa za izbor sekretara gradske skupštine, javni poziv za imenovanje dva člana školskih odbora, te raspisivanje konkursa za izbor i imenovanje člana Odbora za žalbe.

Pred odbornicima će se naći i odluka o odgađanju izbora za članove mjesnih zajednica.

KV